Vleesspecialiteiten

Filet Pur Aubrac 38.00€

Een authentiek (zeldzaam! )

Frans ras uit het Massif Central (Aveyron)

door het grazen op hoogweides vol grassen en wilde kruiden heeft het een smaakvol,

kruidig en mals vlees


Ierse Filet Pur 32.00€

Deze filet pur van 100% komt rechtsreeks uit de malse weiden van het groene Ierland, een absolute klassieker voor de meatlover, dit vlees is tegelijk supermals maar toch karaktervol vlees


Blonde d'Aquitaine 36.00

is Afkomstig uit Zuid-West Frankrijk, de Aquitaine-streek ligt tussen Bordeaux en Toulouse. Dit ras word vooral erg gewaardeerd vanwege zijn superieure vleeskkwaliteit, dieprode kleur, gezond, sappig, smaakvol en zeer mals vlees





Côte à l'os (wit blauw) 28.00€

Entrecote (wit blauw) 28.00€

entrecote holstein2
sierra_norte_natural_park
828950495122357f1d7d569460ceaa77
IMG_0083-2+kopie
plateau-de-l-aubrac
80bca436_5a27_46ff_bddf_eac4f8863c13
303-rob4450309_1

Waarom is ons vlees zo Speciaal?


Wij gaan ervan uit, niets is beter dan het originele.


Runderen die buiten in hun natuurlijke omgeving leven, in weilanden met specifieke kruiden en grassen. Dit natuurlijk voedsel is de basis van de smaak en daarom is ons vlees zo speciaal. 

Brasserie 't Rieten dakje Voorhout 112, 9190 Stekene        03/779.66.06 - 0473/41.42.32      

Copyright 't Rieten Dakje

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren