Vleesspecialiteiten
Filet Pur Aubrac 38.00€
Een authentiek (zeldzaam! )
Frans ras uit het Massif Central (Aveyron)
door het grazen op hoogweides vol grassen en wilde kruiden heeft het een smaakvol,
kruidig en mals vlees
Ierse Filet Pur 32.00€
Deze filet pur van 100% komt rechtsreeks uit de malse weiden van het groene Ierland, een absolute klassieker voor de meatlover, dit vlees is tegelijk supermals maar toch karaktervol vlees
Blonde d'Aquitaine 36.00
is Afkomstig uit Zuid-West Frankrijk, de Aquitaine-streek ligt tussen Bordeaux en Toulouse. Dit ras word vooral erg gewaardeerd vanwege zijn superieure vleeskkwaliteit, dieprode kleur, gezond, sappig, smaakvol en zeer mals vlees
Côte à l'os (wit blauw) 28.00€
Entrecote (wit blauw) 28.00€
Wij gaan ervan uit, niets is beter dan het originele.
Runderen die buiten in hun natuurlijke omgeving leven, in weilanden met specifieke kruiden en grassen. Dit natuurlijk voedsel is de basis van de smaak en daarom is ons vlees zo speciaal.
Brasserie 't Rieten dakje Voorhout 112, 9190 Stekene 03/779.66.06 - 0473/41.42.32
Copyright 't Rieten Dakje
Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.