Vleesspecialiteiten

Filet pur Charolais 36.00€

In Frankrijk is de Charolais het belangrijkste vleesras afkomstig uit de Auvergne, doordat deze dieren grazen in grote weilanden

die bezaaid zijn met kruiden krijgt het vlees een krachtig parfum,

zeer mals en vol van smaak


Normandie Augeronne 34.00€

De Normandische koe, ook wel le boeuf cidré genoemd is gekend voor de meest gastronomische kazen,

deze runderen grazen op de zilte weide van Normandie

daarom een tikkeltje pré-salé smaak


Ierse Filet Pur 32.00€

Deze filet pur van 100% komt rechtsreeks uit de malse weiden van het groene Ierland, een absolute klassieker voor de meatlover, dit vlees is tegelijk supermals maar toch karaktervol vlees


Black Angus Aberdeen 36.00

dit rundvlees uit Schotland hebben volop de ruimte

in de weiden om te grazen

Het wat ruigere klimaat zorgt ervoor dat de runderen van nature

een iets vettere structuur in het vlees opbouwen.

Bij het braden/bakken smelt dit vet, waardoor malsheid en smaak toeneemt.



Côte à l'os Dry Aged Simmental ( 5 weken gerijpt ) 38.00€

Chateaubriand 28.00€

entrecote holstein2
sierra_norte_natural_park
828950495122357f1d7d569460ceaa77
IMG_0083-2+kopie
plateau-de-l-aubrac
80bca436_5a27_46ff_bddf_eac4f8863c13
303-rob4450309_1

Waarom is ons vlees zo Speciaal?


Wij gaan ervan uit, niets is beter dan het originele.


Runderen die buiten in hun natuurlijke omgeving leven, in weilanden met specifieke kruiden en grassen. Dit natuurlijk voedsel is de basis van de smaak en daarom is ons vlees zo speciaal. 

Brasserie 't Rieten dakje Voorhout 112, 9190 Stekene        03/779.66.06 - 0473/41.42.32      

Copyright 't Rieten Dakje

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren