van 24 juli tot en met 9 augustus

Menu

Aperitiefje van het huis of verse fruitsap



Hondshaai met een dipsausje



Voorgerecht

Zuppa di Cozze - mosselen - kruidige tomatensaus - Parmigiano

of

Burrata - Parmaham - tomaat - basilicum



Tussengerecht *

Kip - perzik - zoete aardappel


 

Hoofdgerecht

Geroosterde zalmfilet - zilte groentjes - erwtjes - preipuree

of

Beef Wellington - duxelles van champignons - Prosciutto - roodlof



Dessert

 

Sabayon van Sinaasappel en rood fruit


Koffie of thee




3 gangen 53 € p.p

4 gangen (+ tussengerecht) + 6.00 € p.p

Brasserie 't Rieten dakje Voorhout 112, 9190 Stekene        03/779.66.06 - 0473/41.42.32      

Copyright 't Rieten Dakje

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren